Com configurar i utilitzar el calendari del correu .cat!

Si utilitzes el teu correu .cat utilitzant el navegador web hauràs vist que aquest té moltes funcions a part de la pròpia de bústia de correu. Una és la llibreta d'adreces de contacte i l'altre el calendari!
En aquest article t'ensenyarem què pots fer amb el calendari i com configurar-lo, no t'ho perdis!
Abans però, hem creat un vídeo que t'explicarà resumidament les funcionalitats i com utilitzar-lo, aquí el tens!

Les funcions del calendari son força clares, afegir recordatoris d'esdeveniments o tasques a realitzar per a no oblidar-se'n, igual que una agenda de tota la vida.
Les avantatges que té però, es que pots configurar-te alertes abans del propi esdeveniment. Aquestes alertes son correus electrònics que rebràs a la bústia de correu a mode de recordatori i que les pots configurar per a rebre-les quan vulguis!
Al calendari veuràs que pots afegir dos tipus de recordatoris, les tasques i els esdeveniments. Et posem un exemple de què son cada un d'ells!
Tasca: Una activitat a realitzar de manera puntual, que no cal configurar-la per a que et recordi de realitzar-la periòdicament. Per exemple: Passar la revisió del cotxe!
Esdeveniment: Una activitat que saps que serà repetitiva, que realitzaràs periòdicament. Per exemple: Anar a veure el futbol amb la colla els dissabtes!
Per a definir aquests recordatoris, es tan senzill com:
1. Crear una tasca/esdeveniment nou
2. Afegir les dades de l'esdeveniment. Un nom descriptiu, el lloc on realitzar-lo, l'hora, etc...
      2.1. Si es un esdeveniment, pots definir la repetició d'aquest.
3. Seleccionar si vols que s'enviïn recordatoris de l'esdeveniment i el temps anterior a aquest per enviar-lo.

I això es tot! Ja has vist que no té complicació, ara només et falta emplenar el calendari amb els teus esdeveniments!