Com redirigir el domini cap a un web existent

Com redirigir el domini cap a un web existent

A elteu hem afegit les redireccions per a tots els dominis amb correu .cat! Pots fer-ho de dues maneres, en aquest article t’expliquem quines són, les avantatges que tenen i perquè et poden interessar! No t’ho perdis!

L’únic que cal tenir en compte a l’hora de redirigir un domini és que aquest cal que mostri uns continguts web amb un mínim de contingut en català, per a poder complir amb la normativa del domini .cat. La normativa del .cat, la podeu trobar aquí i aquesta obliga a tots els dominis .cat a mostrar continguts significatius en català o bé promoure la cultura i/o tradicions catalanes. 

Així doncs, un cop tingueu clar cap a on redirigir el domini, caldrà realitzar els següents passos: 

1. Per començar, cal que accediu a l'àrea de clients. No cal saber la contrasenya del correu per accedir-hi! Si voleu, podeu entrar seguint els passos d'aquesta guia.

2. Quan hi sigueu dins, cal seleccionar l'opció: Dominis i Correus de la barra superior.
Dominis i Correus
3. Aleshores, veureu tots els dominis i correus associats al vostre usuari. Caldrà seleccionar l’opció de: Redireccions. A la part dreta del nom.
A l'apartat dret veureu l'opció: Redireccions
4. Una vegada dins, veuràs que apareixen dues opcions principalment, aquí pots decidir quin tipus de redirecció realitzar, segons les teves necessitats o serveis disponibles.

4.1. La primera opció serveix per redirigir el domini mitjançant una direcció IP d’un allotjament o lloc web extern, en cas de voler redirigir-lo a un allotjament propi, és possible que aquesta direcció te la faciliti el propi servei d’allotjament.
La direcció IP són un conjunt de nombres del 0 al 255 que formen direccions per a identificar els llocs web, si no saps la direcció IP del lloc cap a on vols redirigir el domini, potser et va millor redirigir-lo per URL!
Un cop sàpigues la direcció IP on vols redirigir el domini, només caldrà indicar-la i prémer a: Redirigir. Veuràs que se t’obre un diàleg a la part superior de la pantalla, caldrà prémer a: D’acord.
Si vols, pots redirigir per direcció IP!
4.2. La segona opció poder és més senzilla i comú, aquesta redirecció es realitza amb la URL d’una pàgina web ja existent. Una URL és una adreça per a localitzar pàgines i continguts web específics, per tant el format és força més senzill de recordar que no pas una direcció IP. Un exemple d’URL seria: https://suport.elteu.cat/portal/ca/home

Un cop clar què és i quin format ha de tenir una URL, ja podem indicar cap a on redirigir el domini. Només caldrà posar-la i prémer a: Redirigir. Veuràs que se t’obre un diàleg a la part superior de la pantalla, caldrà prémer a: D’acord.
També, pots redirigir per URL!
5. Si la direcció, tant IP com URL, és vàlida veuràs un missatge que et confirmarà que la redirecció s’ha dut a terme correctament. 
Veuràs un avís com aquest indicant que la redirecció s'ha realitzat correctament
Això sí, cal tenir paciència! Els canvis normalment triguen uns minuts a aplicar-se!
    • Related Articles

    • Com renovar el correu .cat automàticament des de l'àrea de clients

      Per a renovar els correus .cat, podeu fer-ho de dues maneres, automàtica i manualment. La manera més senzilla és fer-ho automàticament, ja que simplement cal preocupar-se de desar la targeta correcta. Durant el mes anterior a l’expiració del paquet ...
    • Com renovar el correu .cat manualment des de l'àrea de clients

      Per a renovar els correus .cat, podeu fer-ho de dues maneres, en aquest article us ensenyarem com podeu fer-ho de manera manual. El paquet de correu es pot renovar quan vulguis sempre que sigui abans de la data de caducitat, i aquest es pot renovar ...
    • Com esborrar bústies addicionals des de l'àrea de clients

      En cas de que tingueu més d’una bústia, i no vulgueu seguir utilitzant alguna d’elles, les podeu esborrar! Ja sigui a l’hora de renovar, o a qualsevol altre, podeu fer-ho ràpidament des de l’àrea de clients. Us ensenyem com podeu fer-ho! 1. Primer, ...
    • Com crear àlies de correu des de l'àrea de clients

      Les bústies d’elteu.cat disposen de l’opció de crear fins a 10 àlies de manera completament gratuïta. Tots els àlies es gestionen des de la mateixa adreça de correu, però aquests serveixen per a diversificar el correu rebut a l'adreça .cat. Per ...
    • Com accedir a l'àrea de clients

      Des d'elteu.cat posem a la teva disposició una àrea de clients per tal que puguis gestionar els teus correus. A continuació t'expliquem com accedir-hi: 1. Per començar, cal que obris el teu navegador i accedeixis a ...