Com redirigir el correu .cat a altres bústies

Si tens una bústia .cat, i vols redirigir tots els correus que rebis a aquesta bústia. Ja sigui per necessitat o per comoditat, pots fer-ho d’una manera molt senzilla! Al següent video et mostrem com!

Si ho prefereixes, a continuació tens l’article que t'ensenyarà com fer-ho de la manera més senzilla possible!

1. Per començar, accediu a la bústia de correu electrònic pel qual voleu modificar la contrasenya. En cas de no recordar la contrasenya d'accés, la única opció per canviar-la és fer-ho des de l'àrea de clients. Us ensenyem a fer-ho des d'aquí!

2. Un cop dins, accediu a les preferències del correu, tocant la icona de la roda dentada de la part superior esquerra de la finestra.
Anar a les preferències
3. A l’apartat de l’esquerra, veurem l’opció de Correu, hi premem.
Prémer a Correu
4. Aleshores, al menú horitzontal que s’obre, caldrà buscar l’opció de Redirigir.
Buscar al menú horitzontal l'opció Redirigir
A la següent pantalla, veurem la opció Redirigir missatges entrants. La seleccionem.

5. Aleshores es desplegarà un requadre on podrem escriure les adreces on volem enviar els correus. Aquí hi haurem de posar totes les adreces que vulguem!
Aqui hi afegim totes les adreces que vulguem
També podem decidir si volem guardar una còpia dels correus rebuts a la bústia .cat. És a dir, que els reenviï però desant-ne una còpia. Això ho podem seleccionar a la opció inferior que posa Desar-ne una còpia

6. Finalment, quan haguem afegit totes les adreces que vulguem, desem els canvis. Això ho fem a la icona a la part superior dreta.
Desem els canvis
I ja estaria, ja podem tornar a la safata d’entrada!