Com configurar la bústia de correu .cat a un dispositiu Android utilitzant Outlook

Com configurar la bústia de correu .cat a un dispositiu Android utilitzant Outlook

Les bústies de correu d'elteu.cat es poden configurar als dispositius amb Android de diverses maneres. Una d’elles, és utilitzant l’apliació de correu Outlook. Al següent video us ensenyem com podeu fer-ho!

Si ho preferiu, a continuació us expliquem pas a pas tot el procés. Per a que acabeu amb el correu .cat ben configurat!

1. El primer que necessitem és entrar a l’aplicació d’Outlook. Aleshores, caldrà obrir el menú a la part superior esquerra.
Primer, cal anar al menú d'Outlook
2. Dins del menú, a la part esquerra veurem tots els comptes configurats a l’aplicació. Per a afegir el compte .cat caldrà prémer a Afegeix un nou compte.
Al menú, caldrà prémer dues vegades a: Afegir un compte
3. Un cop fet, haurem de posar l'adreça de correu que volem configurar. És a dir, el nostre correu.cat.
Per exemple: pepmarti@labotiga.cat
Afegim l'adreça del nostre correu .cat
Comprovem que l'adreça afegida és la correcta, i la part inferior dreta, premem a Continua.

4. Aleshores, caldrà afegir les altres credencials necessàries. Aquestes són:

Adreça de correu: El correu .cat
      Servidor: mx01.coremailservice.net
      Domini / Nom d’usuari: El correu .cat
      Contrasenya: La definida al compte .cat
      Descripció: Una breu descripció del compte.
Completem la configuració indicant el servidor
Per exemple, les credencials podrien ser:

Adreça de correu: pepmarti@labotiga.cat
      Servidor: mx01.coremailservice.net
      Domini / Nom d’usuari: pepmarti@labotiga.cat
      Contrasenya: laMevaContrasenya123
      Descripció: Aquest és el compte de .cat!

Un cop afegides les credencials, cal comprovar que aquestes s’han afegit correctament, i finalment prémer a Fet.

5. Trigarà uns pocs segons a validar totes les dades. Un cop fet, caldrà esperar a que carreguin tots els correus de la bústia .cat. Aquest temps pot variar segons la quantitat de correus que hi hagin a la bústia.

Ja hem acabat de configurar el correu .cat!
Fet! Ja hem configurat el correu .cat a l’Outlook

Es pot comprovar quin compte s’està utilitzant desplegant el menú d’Outlook a la part superior esquerra, des d’on es veuràn els comptes configurats anteriorment, i a més, el nou compte .cat!