Com configurar la bústia de correu a Android utilitzant Google

Com configurar la bústia de correu a Android utilitzant Google

Les bústies de correu d'elteu.cat es poden configurar en diferents dispositius de diversos sistemes operatius. Un dels més comuns son els dispositius Android. Al següent video us ensenyem com configurar-ho!

Si ho preferiu, a continuació us expliquem com poder fer-ho pas a pas!

1. Per començar, cal obrir l’aplicació dels Ajustaments del sistema. Aquesta la podeu trobar a les aplicacions, o a l’escriptori del dispositiu.
Ajustaments del dispositiu
2. Dins dels Ajustaments, hem de cercar l’apartat de Comptes i còpia de seguretat
Apartat de comptes
I a continuació prémer a Gestionar comptes.

3. Aleshores, veureu tots els comptes que hi han configurats al dispositiu. Caldrà prémer a Afegir un compte.
Cal afegir un compte
4. A continuació, veureu un menú amb diverses opcions. S’ha de prémer a Personal (IMAP)
Personal (IMAP)
5. Un cop seleccionat el tipus de compte, haurem d’afegir el compte i la contrasenya corresponent al compte .cat que volem configurar. Primer afegim el correu .cat, premem a Següent i aleshores caldrà afegir la contrasenya. Quan ho tinguem, tornem a prémer a Següent.
Afegim el correu .cat i la seva contrasenya
6. Quan haguem indicat el compte .cat i la contrasenya, caldrà canviar l'adreça del servidor d’entrada i de sortida. Tots dos són el mateix, aquest és mx01.coremailservice.net. Segons va avançant el procés, cal anar comprovant que l’usuari i la contrasenya són correctes i no va variant. Quan ho haguem revisat i comprovat que tot és correcte, cal prémer a Següent.
Servidor: mx01.coremailservice.net
7. Un cop afegides les credencials del servidor. Només caldrà confirmar les dades. I ja estarà el compte .cat configurat al dispositiu!
Confirmem les dades
8. Per utilitzar-ho, podem fer servir l’aplicació de correu per defecte del dispositiu. Si anem al menú d’aquesta, veurem els comptes de correus anteriors ja configurats al dispositiu. I a continuació, el nou compte de correu .cat!
Compte .cat!