Com configurar la bústia de correu a Outlook 2016

Les bústies de correu d'elteu.cat es poden configurar en diferents aplicacions de gestió de correu. En aquest article us expliquem com fer-ho a Microsoft Outlook 2016.

1. Per començar, cal obrir Outlook. En cas que no sigui el primer cop que hi accediu, per afegir un nou compte de correu caldrà accedir al menú Fitxer, i seleccionar l'opció Informació. Al desplegable, cal triar l'opció Afegeix un compte.
Cal afegir un compte
2. En cas que sigui el primer cop que obriu Outlook, apareixerà directament la finestra per afegir una nova adreça, en la qual haureu d'introduïr la vostra adreça de correu .cat.
En aquest cas d’exemple, l’adreça seria: pep@labotiga.cat
Afegit el correu, passem al següent pas
Un cop afegida l'adreça cadrà prémer a Connecta.

3. A la següent pantalla, seleccioneu l'opció IMAP
Seleccionar: IMAP
4. A continuació apareixerà la pantalla de configuració del compte, que haurem d'omplir amb les següents dades:
Correu entrant:
      Servidor: mx01.coremailservice.net
      Port: 993
      Mètode de xifratge: SSL/TLS
      Requereix que s’iniciï la sessió amb l’autenticació de contrasenya segura (SPA)

Correu sortint:
      Servidor: mx01.coremailservice.net
      Port: 465
      Mètode de xifratge: SSL/TLS
      Requereix que s’iniciï la sessió amb l’autenticació de contrasenya segura (SPA)
Cal comprovar que les credencials son les correctes
Tot seguit, farem clic al botó Següent

5. A continuació, caldrà que introduïm la contrasenya del compte de correu i fem clic al botó Connecta
Posem la contrasenya i continuem

6. Per acabar, si les dades que hem introduït són correctes, el sistema ens informarà que s'ha afegit el compte correctament.
Fet! Ja hem configurat el compte .cat!