Com configurar el correu .cat a un dispositiu iPad

Les bústies de correu d'elteu.cat es poden configurar en diferents dispositius, en aquest article t’ensenyarem a fer-ho a una tauleta iPad. Fent servir el gestor de correu per defecte d'iOS. A continuació, et facilitem un video tutorial on podràs aprendre com configurar-lo.

Si ho prefereixes, a continuació també t’expliquem pas a pas, com configurar-ho completament!

1. Per començar, cal accedir a la configuració del dispositiu tocant la icona de Configuració i seguidament haureu de buscar l’apartat de Mail. Aleshores, caldrà prémer l’opció de Comptes
Cal buscar i prémer a: Comptes
2. A la següent finestra, caldrà prémer a Afegir compte
Caldrà afegir un compte nou
3. Com a tipus de compte, cal seleccionar Altres, ja que elteu.cat és un servei independent de les grans empreses com Microsoft o Google!
elteu.cat és un servei independent!
Un cop seleccionat el tipus de compte. Caldrà prémer un altre cop a Afegir un compte de correu

4. A continuació, hauràs d’afegir les credencials del teu correu .cat. Aquestes són:
Nom: El vostre nom, ja sigui personal o un pseudònim.
Correu: El vostre correu .cat.
Contrasenya: La contrasenya que definida al correu .cat. (Si no sabeu quina és, podeu canviar-la aquí)
Descripció: Una breu descripció del compte.
Hauràs d'afegir les credencials del teu correu .cat
Un exemple, podria ser:
Nom: Pep Martí
Contrasenya: LaMevaContrasenya123
Descripció: Aquest és el meu compte .cat!

Quan ho tinguem tot, s’ha de prémer a Següent

5. Aleshores, caldrà indicar les credencials del servidor. Aquestes són:
Servidor d’entrada: mx01.coremailservice.net
Servidor de sortida: mx01.coremailservice.net
Nom d’usuari: El vostre correu.cat
Contrasenya: La contrasenya definida al compte .cat. Tot i que al haver-la posat abans, aqui és opcional.
El servidor és mx01.coremailservice.net
Un cop afegides totes les dades, cal revisar que tot estigui bé i prémer a Següent

6. Aleshores ens demanarà si volem importar el correu i les notes. Això depèn de tu! Però si que has de deixar seleccionada l’opció de Mail
Pots seleccionar el correu i les notes, si vols
Una vegada seleccionat, caldrà prémer a Desar

7. Finalment, ja només cal entrar al gestor de correu d’iPad. Si vas al menú a la part superior esquerra veuràs tots els comptes configurats al dispositiu, on t’apareixerà el correu .cat!
Al menú del gestor de correu veuràs el .cat!