Com accedir a l'àrea de clients

Com accedir a l'àrea de clients

Des d'elteu.cat posem a la teva disposició una àrea de clients per tal que puguis gestionar els teus correus.

A continuació t'expliquem com accedir-hi:

1. Per començar, cal que obris el teu navegador i accedeixis a l'adreça https://elteu.cat/inici-sessio.

2. A la part inferior, veuràs una opció que et permetrà accedir a l’àrea mitjançant un correu que s’enviarà a l’adreça titular del compte de correu .cat. Aquesta opció és la següent:
Per entrar-hi sense contrasenya cal seleccionar aquesta opció
3. A la següent finestra, introdueix l'adreça de correu electrònic del titular que vas fer servir en el moment de registrar-te. Per exemple: pep@gmail.com.
En uns segons, rebràs un correu electrònic amb un enllaç per accedir a l’àrea.
Hem d'afegir l'adreça amb la que vam crear el correu .cat
4.  Al correu rebut, només cal fer clic al botó Accedeix al tauler.
Tot seguit s'obrirà el teu espai personal, sense necessitat de recordar cap contrasenya. El tipus d'accés sense contrasenya és totalment segur. Aquest, genera un enllaç únic i encriptat per a cada petició, amb una caducitat curta que s'envia només al correu electrònic del titular.
Per tant, no cal recordar contrasenyes i és totalment segur!
Per entrar a l'àrea només cal prémer al botó del correu
Un cop premis a Accedeix al tauler entraràs a l’àrea i ja podràs gestionar tots els correus!

5. Opcional. Si ho prefereixes, pots donar d’alta una contrasenya permanent per entrar a l’àrea sense necessitat de demanar que se t'enviï un correu electrònic.
Per demanar una contrasenya permanent, caldrà prémer a la següent opció:
Aquesta opció es per si vols una contrasenya permanent per accedir
6. A la següent finestra, introdueix l'adreça de correu electrònic del titular que vas fer servir en el moment de registrar-te. Per exemple: pep@gmail.com.
En uns segons, rebràs un correu electrònic amb un codi que necessitaràs indicar posteriorment per a poder definir una nova contrasenya d’accés.
Hem d'indicar quina és l'adreça amb la que vam crear el correu .cat
7. Al correu trobareu el codi que necessitareu per definir la contrasenya. Per canviar-la, cal prémer a l’enllaç que trobareu a continuació al mateix correu. 
Només cal prémer a l'enllaç per a renovar la contrasenya
8. Aleshores, s’obrirà una finestra i se us copiarà el codi automàticament, en cas de que no sigui així, haureu d’afegir el codi d’activació copiant-lo i enganxant-lo. D’aquesta manera, només caldrà que afegiu la contrasenya que desitgeu.
Introduïm la nova contrasenya
Un cop posada la contrasenya, caldrà guardar els canvis, prement al botó Guardar contrasenya

9. Finalment, ja podreu iniciar sessió sense requerir de correus electrònics a l’àrea de clients. Això ho podeu fer a l’apartat d’inici de sessió:
Al formulari del web, afegim les credencials

Fet! Ja podeu accedir a l’àrea de clients per a gestionar tots els correus .cat! 
    • Related Articles

    • Com crear àlies de correu des de l'àrea de clients

      Les bústies d’elteu.cat disposen de l’opció de crear fins a 10 àlies de manera completament gratuïta. Tots els àlies es gestionen des de la mateixa adreça de correu, però aquests serveixen per a diversificar el correu rebut a l'adreça .cat. Per ...
    • Canviar la contrasenya d'accés al correu electrònic des de l'àrea de clients

      Podeu canviar la contrasenya d'accés de la vostra bústia de correu electrònic de dues maneres: des de la pròpia bústia de correu electrònic o des de la vostra àrea de clients, tal com us expliquem en aquest tutorial. 1. Per començar, cal que accediu ...
    • Com renovar el correu .cat automàticament des de l'àrea de clients

      Per a renovar els correus .cat, podeu fer-ho de dues maneres, automàtica i manualment. La manera més senzilla és fer-ho automàticament, ja que simplement cal preocupar-se de desar la targeta correcta. Durant el mes anterior a l’expiració del paquet ...
    • Com renovar el correu .cat manualment des de l'àrea de clients

      Per a renovar els correus .cat, podeu fer-ho de dues maneres, en aquest article us ensenyarem com podeu fer-ho de manera manual. El paquet de correu es pot renovar quan vulguis sempre que sigui abans de la data de caducitat, i aquest es pot renovar ...
    • Com esborrar bústies addicionals des de l'àrea de clients

      En cas de que tingueu més d’una bústia, i no vulgueu seguir utilitzant alguna d’elles, les podeu esborrar! Ja sigui a l’hora de renovar, o a qualsevol altre, podeu fer-ho ràpidament des de l’àrea de clients. Us ensenyem com podeu fer-ho! 1. Primer, ...