Canviar la contrasenya d'accés al correu electrònic des del correu web

Canviar la contrasenya d'accés al correu electrònic des del correu web

Podeu canviar la contrasenya d'accés de la vostra bústia de correu electrònic de dues maneres: des de la vostra àrea de clients o des de la pròpia bústia de correu electrònic, us ensenyem a fer-ho amb el següent video.

O si ho preferiu, a continuació us expliquem com fer-ho pas a pas!

1. Per començar, accediu a la bústia de correu electrònic pel qual voleu modificar la contrasenya. En cas de no recordar la contrasenya d'accés, la única opció per canviar-la és fer-ho des de l'àrea de clients. Us ensenyem a fer-ho des d'aquí!

2. Un cop dins, accediu a les preferències del correu, tocant la icona de la roda dentada de la part superior esquerra de la finestra.
Cal anar a les preferències del correu
3. A la següent pantalla, feu clic a la pestanya Contrasenya, a la part superior.
Després, hem de cercar l'apartat de: Contrasenya
4. Tot seguit podeu escriure la nova contrasenya (i confirmar-la) en els següents camps i fer clic l'opció Desar.
Hem de posar la mateixa contrasenya dues vegades per a confirmar-ho.
Recordeu que la contrasenya ha de tenir entre 8 i 64 caràcters i, idealment, per fer-la més segura, hauríeu de fer-hi servir lletres en majúscula i minúscula, símbols i números.